tag:blogger.com,1999:blog-6091955315185037590.post1934012356117497997..comments2024-03-07T11:53:26.595+01:00Comments on Kunster på køkkenbordet : Løsningen på eftermiddagskrisenNinahttp://www.blogger.com/profile/05904558575423365356noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6091955315185037590.post-65076085925059972312012-06-06T20:06:05.747+02:002012-06-06T20:06:05.747+02:00Hej Gitte. Det lyder som noget, jeg også selv vil ...Hej Gitte. Det lyder som noget, jeg også selv vil prøve i nærmeste fremtid; knækbrød er noget vi spiser en del af her i familien, så jeg venter blot på at kagedåsen bliver tom... Tak for fin sparring på opskriften :)Ninahttps://www.blogger.com/profile/05904558575423365356noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6091955315185037590.post-41461538487259944752012-06-04T15:24:49.603+02:002012-06-04T15:24:49.603+02:00Hej Nina. Så har jeg bagt igen, jeg erstattede let...Hej Nina. Så har jeg bagt igen, jeg erstattede letmælken med olie, fordoblede mængden af honning og ditto med kanel. Det blev rigtigt godt. Der duftede af brunkager i hele huset. De blev godkendt hele vejen rundt.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00875733232910305546noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6091955315185037590.post-7418612801416827172012-05-31T22:33:36.655+02:002012-05-31T22:33:36.655+02:00Hmmmm. Jeg tror måske, at humlen ligger i den måde...Hmmmm. Jeg tror måske, at humlen ligger i den måde, vi anskuer disse knækbrød på. At bage rigtige knækbrød med luftige huller kræver(mig bekendt) en ovn, der kan gå meget, meget højt op i temperaturer. Det havde jeg ikke, men jeg havde et ønske om at genskabe noget brød, som havde lige så få ingredienser som det knækbrød, man kan købe. <br />Du nævner olie, og jeg er ret sikker på, at det vil få den sprødhed frem, som du efterlyser. Jeg har tit bagt kiks og småt brød med en del olie eller smør i - og ja, så kommer det sprøde "knas" med det samme. Disse er mere spartanske, og dermed også mindre sprøde i strukturen. Jeg får dog lyst til at forsøge mig med lidt olie..... og når jeg har prøvet, skal jeg nok give lyd fra mig!!Ninahttps://www.blogger.com/profile/05904558575423365356noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6091955315185037590.post-83000724196472318822012-05-31T11:37:53.557+02:002012-05-31T11:37:53.557+02:00Hej Nina.
Mine knækbrød blev ikke sprøde, sådan so...Hej Nina.<br />Mine knækbrød blev ikke sprøde, sådan som de plejer når jeg bager andre typer knækbrød. Mine overvejelser går på om der mangler olie i opskriften???<br />Hvordan blev dine ??Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00875733232910305546noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6091955315185037590.post-35811710961219541482012-05-30T22:55:30.942+02:002012-05-30T22:55:30.942+02:00Hej Gitte.
Ja, to stykker bagepapir kan sagtens v...Hej Gitte. <br />Ja, to stykker bagepapir kan sagtens være en hjælp til udrulningen. Det er lidt en temperamentssag hvad man er til. <br />Hvad angår mængden af kanel tror jeg, at du har fuldstændigt ret; jeg er blot lidt varsom med at dosere, idet jeg plejer at være for rundhåndet netop med dette krydderi...<br />Jeg håber, at ungerne syntes om det!! <br />Mange hilsner fra NinaNinahttps://www.blogger.com/profile/05904558575423365356noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6091955315185037590.post-71285290846838575062012-05-30T15:10:08.796+02:002012-05-30T15:10:08.796+02:00Jeg syntes det er nemmere at rulle dejen ud i mell...Jeg syntes det er nemmere at rulle dejen ud i mellem 2 stykker bagepapir.<br />Men i første omgang fik jeg ikke rullet det tyndt nok ud, så dt øgede bagetiden.<br />Efter min smag kan man roligt fordoble mængden af kanel.<br />Nu venter børnenes domAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/00875733232910305546noreply@blogger.com