tag:blogger.com,1999:blog-6091955315185037590.post2901222121548962438..comments2024-03-07T11:53:26.595+01:00Comments on Kunster på køkkenbordet : 5 - 6.2 Stor kalas og festlig anvendelse af havregrødNinahttp://www.blogger.com/profile/05904558575423365356noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6091955315185037590.post-58546346473595363342012-02-08T10:31:05.974+01:002012-02-08T10:31:05.974+01:00Halløj - sikke en ære; grødredningskvinde..... det...Halløj - sikke en ære; grødredningskvinde..... det vil jeg gerne sætte på mit CV! Jeg har lige puttet nogle i fryseren - og hvis de kan holde til dén behandling, får du lige en opdatering herpå.<br />Fryse selve grøden kan du i hvert fald sagtens. Jeg fryser gerne grød til klatkager og brød - så det er ikke noget problem.<br />Kh NinaNinahttps://www.blogger.com/profile/05904558575423365356noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6091955315185037590.post-23389210002867732942012-02-07T06:30:26.590+01:002012-02-07T06:30:26.590+01:00Nøøøj, tror også de frugtstænger villle passe godt...Nøøøj, tror også de frugtstænger villle passe godt til mig! Sidder i skrivende stund med en portion morgengrød foran mig - og har for få minutter siden stået i køkkenet med en stadig halvfuld skål af selvsamme grød, som var gemt fra i går, og tænkt: Kan man godt gemme denne grød endnu en dag... fryse den???... eller bliver jeg nødt til at smide den ud? <br />Nu ved jeg hvordan dens levetid kan forlænges endnu engang. Du har reddet os! :-)<br />Kram fra grøden og migAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/02310896334627527302noreply@blogger.com