At få gæster er en finurlig ting.
Først bruger man dage på at forberede. I den fase bruges der, foruden forberedelse, ret meget krudt på at rydde op, så alt det nye kan få den plads, som sådan noget kan kræve. I den periode kan der være et utal af tænderskærende overvejelser og hændervridende bekymringer over hvor man skal gøre af de ting, der nu må vige pladsen.
(Man skal spise dem)
Så kommer selve dagen, hvor maden skal sættes på bordet - ikke uden en vis glæde og forventning.
Lagkage med brændte figner i cognac samt konditorcreme med kaffe og kardemomme |
...at spise de lettilgængelige rester i dagene derefter.
Nu er der ikke mere tykkam. Det gør heller ikke noget.
Så fint skrevet.
SvarSletJeg elsker at have gæstebud, ikke mindst at planlægge det inden, og at nyde resultatet bagefter. Også, hvis man er så heldig, resterne.
Tak skal du have!
SletJeg forsøger faktisk altid at lave lidt for meget mad til et gæstebud. Dagene derpå oftest er præget af lidt lavenergi hvad angår lysten til at bevæge sig ud i køkkenregionerne - og glæden ved så at finde ét og andet brugbart i køleskabet er desto større!
og opskriften på den der lagkage??? (du ved nok jeg har en særlig kærlighed til søde sager iført cognac...)
SvarSletDen skal du få :) men der går liige et par dage...
Sletnøj.... det ser godt nok godt ud!
SvarSlet