Lige nu er æbletræet ved at gå ud af sit barkede hylster for at levere duftende æbler til os.
En gavmildhed, der påkalder fuld opmærksomhed fra vores side lige netop nu, hvor den hidtil største brombærhøst er ved at klinge af.
Der er heldigvis flere metoder at ty til for at få alt under tag. Én af dem er min uundværlige tørremaskine:
- Som blandt andet har mestret fnuglette og sprøde hindbær til müsli, småkager, grønne salater og måske et løft til tungere retter, når vi kommer længere hen på året. Hvis de holder så længe..
Tørrede hindbær |
- brombær |
- og klassikeren: æbleringe. Til venstre ses tørret pære, som er én af mine favoritter.
UHM det ser lækkert ud. Hvor modne tørrer du dine pærer? Skal de være fuldmodne eller er det OK med knap så modne?
SvarSletHej Lone.
SvarSletDu kan sagtens bruge knapt modne pærer! Dog vil jeg sige, at det bedste resultat altså kommer, når pærerne har en perfekt sødme og endnu ikke alt for bløde. Jeg skal selv tørre en god portion i morgen - og jeg glæder mig!!
God fornøjelse!
Venlig hilsen Nina