Majsbrød med ost og kikærter, løvstikkepesto og en røget peberfrugtpesto |
- og opskrift på majsbrødet kommer her:
En lille bradepande
Ingredienser:
125 g groft majsmel (polentamel)
125 g hvedemel
2 tsk. bagepulver, strøgne mål
1 tsk. natron, ligeledes strøget mål
1 tsk. salt
2 æg
1½ dl. kærnemælk
1½ dl. letmælk
25 g smeltet smør, saltet
Fyld:
50 g groft revet ost; din yndlings
125 g groft hakkede, kogte kikærter
Et strejf chiliflager
Fremgangsmåde:
- Bland de tørre ingredienser sammen i en stor skål
- Tilsæt de to slags mælk, æg og smeltet smør, og rør det hele godt sammen.
- Tilsæt fyldet, bland godt og kom straks massen op i en smurt, lille bradepande.
- Bagetid: 30 minutter ved 210 grader
Alternativ til fyld:
bacon, forårsløg og peberfrugter
Ristede svampe
soltørrede tomater, oliven, feta.......fortsæt, fortsæt, fortsæt!
Tilsæt 1 spsk. honning, masser af groft hakkede nødder og tørrede frugter = så er brødet blevet til kage.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar