Varm chokolade |
Den ægte vare, derimod, tåler at stå frem som den er.
Der skal blot 2 ingredienser til, og så er verden god igen:
1 l sødmælk
200 g god, mørk chokolade 56%
Fremgangsmåde:
- Mælken varmes i en gryde, men kun lige så den er rygende varm; smagen af kogt mælk hører ikke hjemme her!
- Sluk for varmen og tilsæt den groft hakkede chokolade under omrøring.
- Chokoladen er klar til servering.
Dette giver en tyk, cremet chokolade, som glider fløjlsblødt ned i halsen. Fordi du kun bruger 2 ingredienser siger det sig selv, at der altså er brug for chokolade af anstændig kvalitet og som er beregnet til opvarmning.
Her ser du to unger i færd med at gøre kål på hver sit glas chokolade ude i legehuset. Du kan måske ane en stribet kuffert på gulvet, og måske også et tæppe. Det er fordi man lige præcis kan sidde 3 på række og drikke varm chokoade, have tæppe på og læse i de pixibøger, som kufferten gemmer.
Det er også den ægte vare. Ægte søndagslykke.
Det varer ikke længe, inden jeg vil prøve en omgang ægte chokolade - hvor ser det bare hyggeligt ud. To børn, som absolut har det godt - og hvordan kan de andet, men de forældre. Knus fra Majse
SvarSletKære Majse.
SletMan kan også drikke varm chokolade i Norge....i det tilfælde NOGEN var på vej derop :) :)
I øvrigt får søde børn søde forældre - eller omvendt... eller både/og....!