Salat med butternut, tranebær og broccoli |
Salaten er simpel og uden anden dressing end lidt citronsaft.
Mængderne er i frit spil - brug det forhold, du dels har for hånden, dels har lyst til at skulle smage igennem. Jeg foretrækker lige dele butternut og broccoli, dernæst en mindre del rødløg, tranebær og græskarkerner.
Ingredienser:
Butternut, skrællet
Broccoli
Rødløg
Tranebær
Græskarkerner
Citronsaft
Evt lidt bitre salater; raddchio eller iceberg
Fremgangsmåde:
- Riv butternut på den grove side af et råkostjern
- Skyl og del broccoli i små buketter - stokken snittes fint og bruges ligeledes
- Rødløget skæres i sirlige små tern
- Græskarkernerne ristes på en tør, hed pande, til de popper
- Tranebær tilsættes
- Citronsaft hældes henover
- Ibland evt. lidt salat
- Alt vendes sammen og serveres umiddelbart herefter
God weekend derude!!!
Nina
PS. Små, mundrette bidder butternut er et hit i Køkkenhjælper nr 1.'s madpakke...måske også i din.
Lyder som en god ide. Jeg går strax ud og slagter en butternut :-)
SvarSletMutti
Jeps, gør du trygt det! Jeg har også været ved at fingerere ved en gratin med samme....der kommer opskrift :)
SletKh Nina