onsdag den 1. februar 2012

1.2 Et område at udforske

Der tegner sig et mønster: Først hasselnødder, så quinoa. Nu hasselnødder & quinoa. Hvad bliver det næste...?



Dette er første forsøg med quinoasmåkager. 
Bagt ud fra devisen; kan man bage havregrynsmåkager, kan man også gøre tricket efter med quinoa. Endda med langt større held end først lige antaget. 
De er fortsat en anelse bløde, så opskriften lader vente på sig - men smag og struktur er lige efter mit hoved. 


Eftersom snakken om quinoa har fyldt et pænt antal linjer de seneste par dage, skylder vi næsten de små,runde perler at få deres five minutes of fame:


Hvid quinoa, rå/ukogte


Udsat for kogning
Små krapyl - og måske af samme årsag ikke til at stå for. 


Jeg var afsted for at købe ind her til aften, og overhørte en hyggelig diskussion mellem to ældre herrer inde i forretningen. På en jævn, men indlevende facon blev der  argumenteret hhv. for og imod fænomenet: kærnemælkssuppe med rosiner. Lidt hyggeligt var det at høre på. Lidt mere hyggeligt var det pludseligt at handle. Det er ikke altid, at der skal så meget til. Heldigvis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar