torsdag den 19. januar 2012

12.-18.1 Udflugt, udlængsel og...

...ud, ud, ud. Bare ud. Afsted gik det mod det kolde Nord, mod den klare luft og lidt mere fart under fødderne end vanlig. 


Mod en lille hytte, der måske nok har svært ved at prale af moderne faciliteter og bekvemmeligheder  (der nævnes i flæng: indlagt vand, fjernsyn og internet), men til gengæld vinder på små, stemningsfulde rum med plads til både skitøj og kager, skitøj, hmm... og flere kager. Ej blot til langrend og telemark..
Nordmændenes svar på Dulce de Leche: "Hapå". Det ligger svært godt i munden...

Groft brød med havregrød


Tilbage igen - og klar til flere kunster på køkkenbordet!

5 kommentarer:

 1. Du har været savnet - og når jeg ser disse billeder, så kan jeg se, at vi vist også snarest skal op i hytten. (verdens hyggeligste)
  Skønt billede af den lille skønne Silje... og naturligvis også af moderen :-)

  SvarSlet
 2. Dejlige, dejlige billeder :-) Men ja, jeg har også savnet indlæg her på siden....

  SvarSlet
 3. Tak tak begge to :)
  Ja, hytten er, trods sine fejl og mangler, et uspoleret og vidunderligt sted. Kunne godt tænke mig at tage derop i weekenden også - bare liige en lille skitur mere...

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg ved da ikke helt hvem af jer der hygger sig bedst eller ser skønnest ud, dig eller din datter. Wauu hvor er der smukt - ville hytten være til at komme til uden bil? og var det en I lejede? butternut er skøn, desværre er den i ret lav kurs herhjemme - lige meget hvad jeg gør...

   Slet
 4. Hej Camilla.
  Hytten tilhører vores familie - og er desværre ikke til at komme til uden bil. Det er temmelig meget af vejen, og af samme årsag kommer vi der ikke så ofte, som vi gerne ville. Men rart, dét er der.

  SvarSlet