onsdag den 6. marts 2013

Har du husket?


- at plukke erantis inden det er for sent, min ven? 


- at finde arbejdsbukserne frem (til din mand) og forberede jorden på, at den snart skal vækkes til live? - minde ham (manden) om, hvor fint og prægtigt et arbejde det er, at grave have? 


- tænk bare på udbyttet, der venter lige om hjørnet.. ikke sandt?


- de små glæders store fornøjelse. For der skal heldigvis ikke så meget til. 


I øvrigt er det mig, der graver have her. Frivilligt. 

4 kommentarer:

 1. Søødt...:-)
  I vores kolonihave er det IKKE mig, der graver have, ialtfald ikke frivilligt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Min mand har ikke verdens bedste ryg, og derforuden er det med køkkenhaven udelukkende mit projekt - så spaden svinger jeg (med glæde)!
   Til gengæld er det faktisk ham, der så lyset i Fru Madsen og Teddy; de to plasticfigurer fra Postmand Per, og derfor lod dem stille op til fotografering :)

   Slet
 2. Jo, jeg har husket at plukke erantis og et par juleroser, de har ligget i en lille skål et par dage og nu er de ikke helt kønne mere, men så plukker man jo bare nogle flere, ikk!
  Søde figurer, det ser sjovt ud på den måde du har taget billederne :o)
  Venligst Vibeke

  SvarSlet
  Svar
  1. Dit heldige asen! Jeg har kun én forkølet julerose i niveau med jorden - så den nænner jeg ikke at plukke! Erantis og vintergækkerne er jeg til gengæld mere ødsel med, for du har fuldstændigt ret: man skal plukke og plukke- det er nu vi trænger til lidt livligt indendøre! Har også hvid kornel, der er sprunget i såvel blomst og blade indendøre -det hjælper også på vintertrætheden..

   Slet