søndag den 14. januar 2018

Kender du Bee's Wrap? Hvis ikke, så....

(dette er ikke et sponsoreret indlæg)

Skal du skynde dig at læse videre her: 

Bee's Wrap er et genanvendeligt indpakningsprodukt til fødevarer, der kan bruges som alternativ til husholdningsfilm og alufolie. Det er lavet af økologisk bomuld, gennemvædet med smeltet bivoks og hapiks og føles lidt som det vokspapir slagteren  og ostehandleren ofte bruger. 
Jeg har i lang tid brugt Bee's wrap til mine børns madpakker og til at dække over diverse skåle, der skulle i køleskabet. Det eneste hjertesuk har været, at den lille indkøbte pakke "Mimis Purple wrap" slet ikke har rakt til alt, hvad jeg gerne ville emballere uden at skulle hive rullen med husholdningsfilm frem....men man betænker sig, når et produkt koster 10 gange så meget som de konventionelle produkter, uanset hvor godt og genanvendeligt Bee's Wrap så end er. 

For nylig blev min beholdning dog endeligt udvidet. Jeg var inde i Ganefryd i Aarhus, hvor jeg efter en dyb indånding købte en pakke med sandwich"papir" som har det lækreste design med bl.a. præget træknap (se billedet ovenfor). Du vil aldrig komme i nærheden af samme glæde, når du står med en rulle husholdningsfilm i hånden, som dette produkt!  


Lad det være sagt med det samme: jeg tror ikke produktet kan stå mål med et gængs engangsemballerings-produkt, hvis vi regner det i pris. Hvis vi til gengæld kaster den del af vores danske mentalitet over bord og ser på glæden, æstetikken og ansvarligheden i at købe et økologisk produkt, der til sidst ender sine dage i en kompostbeholder, så vil jeg gerne forsvare valget af netop dette produkt. Dette indlæg er ikke sponsoreret. Det er skrevet på baggrund af ærlig begejstring. Glædelig søndag! 

2 kommentarer:

 1. Så dejligt at finde din blog. Søgte efter en opskrift på genbrug af brød til ny dej og blev så opslugt af andre fine indlæg, dit skønne poetiske sprog og din ærlige begejstring. Glæder mig til at vende tilbage. Tak.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Gitte
   Tusind tak skal du have! Jeg får ikke skrevet så meget som jeg gerne ville, men bloggen er på ingen måde død, og jeg vil med glæde skrive flere indlæg, som forhåbentlig kan være med til at give dig flere gode oplevelser herinde. Mange hilsener fra Nina

   Slet