søndag den 4. december 2011

4.12 Muffins med æg & bacon til brunch



Der er æg og bacon -og så er der er æg og bacon. 
To uadskillelige venner på et morgenmads- eller brunchbord. 
Har du muffinforme eller (endnu bedre) siliconeforme til muffins uden riller, er det bare med at komme igang. 


Du skal bruge:


1 æg pr. mand (large, ikke større)
1 stribe bacon pr. person
1 skive tomat pr. person
et drys peber
20-25 minutter i en 200 grader varm ovn


Fremgangsmåde:

  • Skær baconstriben midt over og "for" indersiden af formen med disse to stykker
  • Slå ægget ud heri
  • Læg en skive tomat ovenpå
  • Drys med peber og bag dem den angivne tid.


Julekagen er i ovnen...og det er den 2 timer endnu. 
2½ kg kommer den op på med marcipan og glasering; det er en pæn kampvægt for en kage, skulle jeg mene. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar