lørdag den 10. marts 2012

10.3 Goodie Bag

Vi havde tørremaskinen fremme i dag:

Tørrede bananer, vindruer, æbler og pærer

Må ha' det......
Bare ha' det......


5 kommentarer:

 1. Nååååå altså - Se lige køkkenhjælper 2's lille tykke pølse finger... Ahhh - kunne man forsøgsvis, prøve at sende en lille pakke mod Skive. Har to unger, som ville elske at få det til dessert i deres madpakker..

  SvarSlet
 2. Hov hov! Pølsefingre?! Hvor, om jeg må spørge?! De er da bare sådan lidt..velnærede :)
  Jeg vil gerne sende en lille pakke - men vi har spist i bund. Til gengæld vil jeg gerne sende en pakke, når vi tørrer næste gang.

  SvarSlet
 3. Du kan tro, at vi er en hel husstand, som vil glæde os til at modtage pakken.. Mon du kunne snige et par af dine trøfler med også - eller strammer vi den nu ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. wauu, jeg ville nu også have sneget mine "pølse"fingre ned i det kræmmerhus. Kunne tørremaskinen ikke kommer på bloggen også? Sådan en må jeg have. Det er da en skøn måde at få goodies på. Og jeg synes også om den måde at få noget ud af alt, og gemme forråd på mange måder... Og sikken en smuk indpakning. (har I egentlig have Nina? eller må du ud til din mor?)

   Slet
  2. Du kan tro, at jeg kan sende et billede på bloggen af tørremaskinen - den kommer snarest, for jeg har allerede ét liggende i arkivet fra et gammelt indlæg! Du vil blive glad for den, det er jeg sikker på. Den fylder (alt er relativt), men er god.
   Vi har have, omend den ikke er så stor, som jeg gerne ville have den.... så er det godt, at jeg kan tage hjem til min mor og søge lidt erstatning dér!! :) Skal vist også have set lidt mere på dine høns; dem skal man ikke undervurdere glæden ved at have. Har selv haft høns og jeg savner dem!

   Slet