onsdag den 22. januar 2014

Ting på tegnebrættet


Spirerne nåede den optimale størrelse i går - stadig nok saft og kraft tilbage i selve kernen, men nu også med små, knasende spirer, der nysgerrigt titter frem.

Så må det også være nok nørdet snak om dette emne for nu! I ovnen er en black bean-brownie lige nu ved at beslutte sig for at være færdigbagt, og på papiret sætter jeg lige nu de første streger: ...til et hus. 

Et hønsehus. 

Forude venter flere afklarende skitser, opmåling i vådt føre ude i den del af haven, hvor der senere skal tages de første spadestik, aftaler med en holde-ved montør, en driftsikker høne og ikke mindst fornøjelige ture til steder, hvor man kan købe hegn, beslag, planker, plaster og pillastre. Eller...nej. Nok ikke pillastre. Trods alt. Høns kan nok alligevel ikke kende forskel på finere søljearkitektur..Den der chokoladekage-brownie....den kan man godt få en opskrift på...

2 kommentarer:

  1. Høner er nu fantastiske og i landzone må hanerne være med - og så må man kalde det høns. Og så giver det så stor mening med ens køkkenaffald. Mine vil dog kun have forarbejdet mad,- resten kommer i komposten.

    SvarSlet
    Svar
    1. Høns ER fantastiske! Jeg har jo haft høns før - og de åd beredvilligt alt...bortset fra revne gulerødder. Der satte de åbenbart grænsen... Nu må vi se, hvad de kommende ægproducenter nedlader sig til at spise, når de flytter ind... :D

      Slet