tirsdag den 18. februar 2014

Her dufter af sprøde kiks

- og frisk luft fra vinduerne, der er åbne på vid gab. Der er bunker på gulvet i bryggerset med skitøj, der venter på at blive vasket. 

Der står en støvsuger i hjørnet af stuen og skuler til mig - eller måske er det til nullermændene. 

Der er en krukke med surdej på køkkenbordet, der heldigvis ikke gør megen palaver ud af sig - den venter blot på at blive transformeret om til duftende rugbrød engang i aften. Og ja, så er der altså også sirligt udstukne kiks i ovnen lige nu, der venter på at blive sat til afkøling. Grove kiks med marcipan! 

Vi kom hjem fra en skiferie i det norske sent i går aftes. En forrygende tur med så voldsomme mængder sne, at sjælen næsten ikke kunne fatte det. Så høje driver, at man ikke vidste, om der lå et hus bagved. En ferie med tåge, snevejr, blide temperaturer og dessert hver aften. Sidstnævnte kan man nok trænge til, når alle sidder med røde kinder efter timers god aktivitet i driverne. 


Nå ja..dessert...og solid eftermiddagskaffe!En skiferie, hvor selv den yngste køkkenhjælper kom på ski, og hvor jeg fik held med den finurlige teknik, der ligger til grund for at kunne skøjte på langrendsski. Det er ganske hårdt...Nu er vi atter hjemme igen. Meen...måske skulle man lige klemme endnu en tur ind i programmet, inden sneen forsvinder for denne gang!

2 kommentarer:

  1. Jaaaaaaaaa så kom der liv på bloggen. Har vente på hvilke billeder du mon ville finde frem. Skønne billeder hver og en. Flere tak - i min mailbox. Kram fra Majse

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja; liv skal der være! og billeder kan der kan komme :D

      Slet