Dippen??
Gulerodsdippen, naturligvis. Opstået fra havens særdeles våde muld, bragt til køkkenbordet, i ovnen, på bordet og endelig i blenderen. Se eventuelt indlægget fra i går - der var dippens første fase foreviget på en tallerken.
Det så morderligt flot ud, da jeg puttede det i glasset... det gør det sært nok ikke nu, hvor jeg kigger på billedet. Sådan er der så meget..
Pyt, så længe smagen er i vinkel - og dét er den! Jeg smurte Køkkenhjælper nr.1s madpakke her til aften - og var simpelthen nød til at smøre mig en mad selv. Nybagt rugbrød, smurt med denne dip på den ene mad, mager oksespegepølse i midten og så Hellmans ægte mayonaise på den anden skive brød.
Dip-anvisninger for den nysgerrige:
- Du tager en rest bagte gulerødder (gerne med en del krydderier på) fra aftensmåltidet og putter dem op i en blender
- Tilsæt creme fraiche i den procent, du har anstændighed og kaloriesamvittighed til
- Citronsaft
- godt salt
- En anelse chili
- - og så blender du bare derudaf, indtil du har en masse, som er cremet og blød.
Den sidste ting, som jeg lige vil nævne, har jeg lige lavet - og aftenlyset er så charmeforladt, at det simpelthen ikke er værd at forsøge sig med et billede. Sååå..du får lov til at få et par hints:
1 ingrediens...
Lidt ristning
Lidt larm i en food processor
- og så får du resten i morgen!
:)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar