Du tager:
- Det fisk som familien holder af, er blevet anbefalet af din fiskehandler, er i sæson, eller noget helt fjerde.
- Et stykke af det slemme, slemme alufolie - eller noget mindre slemt bagepapir, alt afhængigt af, hvor dybt forgældet din CO2-kvote er. Et stk. pr mand
- De grøntsager, som du har ved hånden - her er der brugt: snack-peber, squash, løg og persille
- Parmesanost
- En klat god pesto eller tapenade gør ingen skade
- lidt olivenolie, godt salt og friskt kværnet peber. Lidt rosa peber gør bestemt heller ikke noget.
- Tænd ovnen på 210 grader.
- Smør et stykke alufolie eller bagepapir med lidt olie
- Læg evt. en klat pesto, ajvar, tapenade, el.lignende på
- Fisken ovenpå
- Grøntsagerne (i ret små stykker) ovenpå fisken sammen med høvlet parmesan og groft hakket persille
- Dryp lidt olie henover og drys med salt og peber
- Luk godt til
- I ovnen mellem 15-20 minutter afhængigt af fiskens tykkelse
Apple-curd....
Dén forklaring får du senere!! Jeg kan blot sige, at jeg påtænker at bage "æble-sviger" i nær fremtid med denne creme - sammen med friske æblebåde.
Hylden er nu endelig færdig (se ovenstående glas til højre). Der blev ikke så meget, er vist lidt sent ude. Til gengæld har jeg solbær i fryseren, og så må jeg igang med dem, når hylden er drukket. Den er nu godt nok smidt på stand by i fryseren - en vinterdag i en norsk hytte kræver nemlig sin hyldedrik!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar