Da jeg var forbi i går, købte jeg en reel hamburgerryg og en god spegepølse; "Slagtemesterindens nøddepølse" med mig hjem - sidstnævnte brugte jeg til salaten i går, og i morgen skal der koges hamburgerryg til aftensmaden.
På min vej retur mod det Østjyske, nåede jeg forbi en veninde ved frokosttid:
- hvor hun introducerede mig til en specialitet indenfor hendes mødregruppe: Man tager en nybagt grovbolle, smører den med en neutral smøreost - her den leende ko - lægger kalkunpølse ovenpå, ovnbagt serranoskinke og til sidst skiver af avocado og tomat. Det kan jeg godt spise igen...det minder mig mistænkeligt meget om den klassiske Kylling/bacon-sandwich, som er den mest solgte sandwich på verdensplan. Det undrer ikke.
Dagen var hektisk, og jeg var ekstra glad for den frokost, da aftensmaden endte med at se sådan ud:
Intet ondt ord om hjemmelavet rugbrødssmulder, men den kulinariske oplevelse når realisisk nok ikke uanede højder under sådan et måltid.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar