mandag den 3. oktober 2011

3.10 Med Lillebror og Kylling i køkkenet

- Kyllingen endte på tallerkenen, og det var min (ikke helt så lille) lillebror (ham du ved nok; søens betvinger i de oprørte vande...), der stod bag den kødfulde side af aftensmaden: Kylling, smurt med flødeost, drysset med timian og endeligt viklet ind i bacon. Fast fisk ynder samme behandling.  

Salaten bestod af spidskål, cashewnødder, ristet kokos, mango, avocado, granatæble og agurk samt en limedressing

Bagekartofler med en heftig hvidløgssmørelse, camoufleret under en masse uskyldig persille


Inden vi startede madlavningen, fik min lillebror frit valg over fødevarerne. Han kiggede sig omkring, vurderede lidt, og tog et grundigt overblik over det, der var stablet op på køkkenbordet - og kønsrollerne fulgte den slagne vej, da han (ikke helt overraskende) udvalgte sig den proteinrige del af menuen som sit domæne!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar