onsdag den 25. april 2012

25.4 Med målrettet arbejdsiverHold nu op..... Vi slår os rigtigt løs, hva'
Nemlig. 
Når man først får begyndt med det særlige Mælkebøtte-Gå-Væk-Og-Kom-Aldrig-Mere-Tilbage-jern, så er det svært at stoppe igen. Man kunne forledes til at insinuere, at det næsten er sjovt at tage disse pælerods-krapyl op af jorden. Sjovt nok til at fortsætte, til man har nået magiske 100 stk. 


Ovnbagt kuller på flødestuvet grønt
Stakkels kuller. Den kunne nok godt have tænkt sig en mere værdig afslutning på sin tilværelse. Det fik den så bare ikke. Men det smagte godt - betydeligt bedre, end det så ud. Nogen gange må man hive den fortærskede floskel ind i manegen med, at det ikke er det ydre, men altså smagen, det kommer an på...det er da sådan den er....ikke?......

2 kommentarer:

  1. Merete skriver: Har lige downloadet "ukrudts madopskrifter. Brændenældesuppe med løgkarse, salat med mælkebøtter og majroer med spæde skvalderkålsskud! Så måske skal du ikke luge så kraftigt! Noget af det kan spises! :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Absolut! Glæder mig til at høre om jeres brændenældesuppe, når den bliver ført ud i livet. Næste år er det mig, der kan gøre nummeret efter - med min importerede brændenælde-staude ;)

      Slet