søndag den 6. maj 2012

6.5 Bloggen fylder 1 år!Ja. Det måtte jo komme. 
Tiden, som ingen kan undslippe, har også indhentet denne blog. 
I princippet har Kunster på køkkenbordet nu levet sit formål ud. 


I betragtning af vores forkærlighed for at resonere og reflektere ved årsskifte, fødselsdage og andre skelsættende begivenheder, må dette også være tiden, hvor en lille indrømmelse skal frem i lyset: 
Jeg skrev, at jeg hver dag ville tage et billede af det, der blev produceret på køkkenbordet..og det har jeg sådan set også gjort. Men der gik ikke lang tid, før jeg besluttede mig for at være en anelse selektiv. Når man når til 3. gang, hvor entusiasmen skal findes frem for at berette om nybagt rugbrød på en uge, ja....så når man et vist mætningspunkt. Og det gør man formodentligt også som læser.
Af samme årsag indskrænkede jeg bloggen til at handle om hovedpunkterne - hvilket så også kunne være en lunet pizza, hvis dette var dagens eneste projekt. 


Det har været en god underholdning at se et år igennem en linse - og jeg har moret mig og glædet mig til at skrive hvert indlæg. 


Det, der begyndte som en sjov udfordring, har stille og roligt udviklet sig til en kær vane, som jeg ikke har tænkt mig at lægge på hylden igen.  


Konceptet bliver lidt anderledes. 
Fremover vil der ikke komme et indlæg for hver enkelt dag, men for de aktiviteter på køkkenbordet, i haven og rundt om mig, som har interesse og tyngde til at kunne bære en god historie og billede...med andre ord vil jeg gerne slippe for at tage flere trivielle billeder af en uvedkommende tallerken fra aftensmaden! 


Jeg håber, at du vil være med til at følge bloggen her fra dette skelsættende punkt, og se hvad den udvikler sig til. 


Rigtig god søndag derude!
Nina

4 kommentarer:

 1. Tillykke med Dagen, blogger. Jeg glæder mig til at udvide bekendtskabet

  SvarSlet
 2. Åhh det lyder godt, at du fortsætter - har været helt ked af at vi nærmede os den skelsættende dato...

  Tillykke med 1 års fødselsdagen!!!

  SvarSlet
 3. Kære Nina - og bloggen med.
  Som én af dine trofaste læsere vil jeg fortælle, at jeg glæder mig til at følge bloggen fremover.
  For mig er det også blevet en kær vane lige at skulle ind og kigge for at se, hvad der måtte være af nyt, og for at konstatere - igen, igen, at dine fotos bliver bedre og bedre:-)
  Din mor.

  SvarSlet
 4. Kære alle.
  Mange tak for de fine ord :)
  Jeg vil glæde mig til at "poste" videre i fremtiden!
  Kh Nina

  SvarSlet