søndag den 7. april 2013

Alt-i-en pastaret fra Urtekram


Som skrevet tidligere, har jeg testet et par opskrifter for Urtekram - og nu er turen kommet til Kylling og fuldkornspasta i én gryde (klik på linket for at komme til opskriften)

Den umiddelbare idé med sund og hurtig mad fænger, og det tog vitterlig ikke lang tid at sætte alt over at snurre...i én gryde. Hatten skal af for et koncept der tager højde for mængden af opvask i forhold til miljø og velkendt dovenskab efter maden. Man må, som den øvrige del af den jævne pøbel jo erkende, at den ivrige hushjælp med stivet kappe er alarmerende fraværende i disse tider.
I opskriften er angivet, at man selv kan "peppe" smagen op med forskellige smagsgivere - og det kan jeg kun anbefale. Smagen i grundopskriften er nemlig så neutral, at man nemt kommer til at mangle en dybde og grundlæggende tilfredsstillelse, som ellers gerne skulle indfinde sig i en "alt i én gryde". Krydderier kan gøre det - men et par humpler god chorizopølse som koges med fra starten ville altså gøre ét og andet her...

Hvis du ikke har været inde på Urtekrams hjemmeside Livet er meget mere (klik blot på Kylling og fuldkornspasta ovenfor, så kommer du til det) kan jeg i øvrigt anbefale dig at klikke ind forbi, hvis du er interesseret i at finde nogle opskrifter på mad, der efterlader såvel mave som resten af kroppen glad og tilfreds. 

Billedet er vinterligt - og det er lige hvad det har været i alt for lang tid. Vinter, kulde, vinter og kulde. Selv min citrontimian ser ud til at være gået ud! 

I sortering af nogle billeder fandt jeg nedenstående billede. Taget af mine svigerforældre en skøn sommerdag i Italien, hvor nogle lykkelige blommer var på vej til at blive endnu mere lykkelige - og nok også de, der spiste dem!!
Sådan et billede må fungere som en slags modgift til kulden..


2 kommentarer:

 1. Det er et fantastisk koncept, Urtekram har gang i der. Det bringer også stor lykke her i hjemmet, efter en lang dag, hvor man har lyst til noget sundt og lækkert, kvalitetstid med familien - og generelt bare alt andet end at gøre rent :)

  Dejlige billeder! Nu ser det da heldigvis ud til at vinteren er ved at være ovre :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er også meget tilfreds med Urtekrams produkter og koncepter. Produkter uden pjat og mystiske, alenlange indholdsfortegnelser. Tak for det, Urtekram!
   - og tak for de pæne ord om billederne :)

   Slet