lørdag den 13. august 2011

13.8 Pølsepizza og hjemmelavet is

Min nevø og niece har været hos os i dag, og derfor var en pølsepizza lige på sin plads - lige som jeg husker den fra fødselsdagsfesterne langt tilbage i tiden.. Eller, det vil sige; squash, friske krydderurter og løg var absolut ikke med dengang! Til gengæld var pølserne knaldhamrende røde..3 Slags hjemmelavet is i vafler; solbær og vanilje - begge på legeret mælk/fløde og så en chokolade-sorbet. Jeg har lige kigget billederne igennem. Det gik simpelthen ikke. Censur må der til, når børn på foruroligende vis kan få is til at fylde meget omkring sig!

Jeg vedhæfter gerne opskrifterne på isen, for jeg er imponeret over, at vi faktisk spiste is, som ikke var fyldt med iskrystaller, selvom vi ikke har en ismaskine.
Det bliver én af de næstkommende dage; jeg er fuldstændig grydeklar (det må det vel hedde i madblog-regi!) og kunne hvile hovedet på tastaturet.

2 kommentarer:

 1. Lyder super lækkert. Faldt over din blog da jeg søgte efter is opskrifter. Jeg er ved at samle nogle af de bedste opskrifter jeg kender ovre på www.is-opskrifter.dk. Det er super lækkert med hjemmelavet is. En god guide til at undgå iskrystaller er at lave en "parfait" i stedet for en almindelig is. Den er så "fed" at den ikke krystalliserer. Se evt.: http://www.is-opskrifter.dk/Opskrifter/Parfait

  SvarSlet
 2. Hej Louise.

  Mange tak for din hilsen!
  Jeg har været inde at lure, og blev særligt glad for at se en oversigt over ismaskinerne; en skønne dag ender det nok med et køb...
  Jeg har et udemærket kendskab til parfait, men foretrækker faktisk at lave en legering i stedet for med en blanding af mælk og fløde. Under omrøring i fryseren kan man få et produkt, som er uhyre tæt på en "købeis". Jeg skal lige have skrevet opskrifterne ind, så kommer de til at ligge her på bloggen.

  Kh Nina

  SvarSlet