mandag den 15. august 2011

15.8 Et slunkent køleskab

...kan forekomme selv i de bedste familier.
Derfor fik Køkkenhjælper nr. 1 lov til at gå grassat med udstikkersættet, og lave en sildemad til en fest.
Det blev forretten.


Hovedretten blev de sidste rester pølsepizza.
Desserten en gang æblegrød med mælk og sukker- og smørristet rugbrøds-smulder, som var et resultat af udstikker-festen til forretten.

Så er ugen igang!

5 kommentarer:

 1. Det ik så ringe endda :-) Smukt æble-billede!
  Er blevet vældigt inspireret af dine eftermiddagsboller og har nu lavet en glutenfri version af nogle med bananstykker - Ikke dårligt for os banan-elskere :)

  SvarSlet
 2. Delikat :-)

  Nina, du skulle vel ikke kunne en god, nem opskrift på nogle sunde musli-stænger? Til at tage den søde eftermiddagstand....

  Kh Lærke

  SvarSlet
 3. Hej Karen Iben:
  Frugter i brød er altid et hit :) Brød med banan har jeg faktisk også lavet for nyligt..
  Skal også snart have bagt gulerodskagen, jeg smagte hos jer!

  Og ja, Lærke: du skal (snarest) få en opskrift, for jeg har flere, som jeg skal have fiflet sammen til én, ultimativ opskrift på müsli-stænger! Så den kommer vi slet ikke uden om :)

  SvarSlet
 4. Åh ja, det kunne være super- går også og drømmer om musli-stænger! Kom forbi en opskrift i et blad forleden, men der er altid så meget sirup og smør i. Ville gerne at de kun skulle bestå af flager/kokos, nødder, kerner og tørret frugt, men har svært ved at få dem til at hænge ordentligt sammen så...

  SvarSlet
 5. Måske kan æggehvide være løsningen. Jeg har endnu ikke forsøgt, men jeg vil tro, at æggehvide, olie og lidt honning kan klare skærene.

  SvarSlet