søndag den 28. august 2011

28.8 Mere fødselsdag..

Når snakken falder på kagemand, deles vandene.
Enten holder man på retten til at fortære bagerens udgave med wienerbrød og marcipan, eller også kræver man vandbakkelser.
Jeg er så absolut fan af sidstnævnte. Har faktisk ondt i min mave, som selv en bodsrunde med håndskubberen ude i haven ikke kunne kurere..Når det kommer til vandbakkelser, påråber jeg mig retten til at være på samme alders- og fornuftstrin som min søn!- Lige et par billeder fra dagens øvrige måltider. Dette var (fødsels-)dagen med alle børnene, så indlægget bliver ikke længere...Der er vist snart ro over hele linjen.

6 kommentarer:

 1. Haha, kender godt det med fornuftstrinnet - har dog ikke en søn jeg kan sammeligne mig med, så bliver tit bare kaldt barnet derhjemme.. I øvrigt holder jeg på fynsk brunsviger til fødselsdage :)
  Mvh Maiken

  SvarSlet
 2. Der er KUN vandbakkelse i min verden, når det gælder kagepige - eller dreng. Godt med glasur... slik kan være lige meget, men det mener de færreste dog ;-)

  Kh Lærke
  Ps. Elsker din blog, Nina :-)

  SvarSlet
 3. Jeg er så meget barn, at enhver form for kage, der kommer med slik på - det er noget for mig. Til vores fødselsdage i vores hus, ender vi også vandbakkelsen, men det er Jespers fortjeneste :)

  /Mia

  SvarSlet
 4. Maiken: brunsviger er bestemt også et værdigt indslag på et fødselsdagsbord!
  Jeg kommer faktisk til at tænke på, at vi mangler en helt 4 konkurrent: lagkagen!! Den kommer vi nærmere ind på i oktober...

  Mia: hvad med en kage med jelly beans?!! ;0)

  - Og tusind tak for de rosende ord, Lærke! De varmer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej jeg skal til at lave vandbakkelser selv for første gang og jeg har tænkt på en ting jeg ikke helt forstår :-)
   Når man laver vandbakkelser så kommer der altid noget med noget creme til at komme ind i vandbakkelserne, hvordan får man cremen ind hvis man ikke vil skære dem over? evt lave et lille hul og bruge en sprøjtepose?
   og mit andet spørgsmål, jeg har set billedet af den flotte vandbakkelses kagemand, men det ligner ikke at der er creme i den? så behøves cremen? er der ikke en opskrift på vandbakkelser uden creme hvor de stadig er lækre og søde?
   knus :)

   Slet
  2. Hejsa! Jo, jeg kan godt hjælpe :)
   For det første har vandbakkelser i sig selv ikke noget at gøre med omtalte creme. Cremen er bare ét eksempel på fyld, som man kan vælge at sprøjte ind i vandbakkelsen med en tylle.

   Kan du ikke lige sende mig en mail, så skal jeg med glæde sende en god opskrift retur. Vandbakkelser er dog ikke søde af sig selv, det er derfor glasuren kommer ind i billedet.

   Mange hilsner fra Nina

   Slet