torsdag den 4. august 2011

4.8 Pasta all'uovo, burro e rosmarinoSå sandt, så sandt. Problemet er bare, at der er langt smukkere klang i rettens navn end det, du kan se på billedet.

To årsager. Nej tre:
1) For det første vil en italiener ALDRIG servere disse to ting på tallerknen på samme gang.
2) For det andet er der tale om fuldkornspasta. Fy. FY!
3) For det trejde var der simpelthen ikke tid til at stå og fifle med et fint og lækkert billede. Det sker ret ofte. Har man måske bemærket. Eller det, der er værre: billederne bliver taget når mørket er faldet på, og det er også en slemmert hvad angår billedernes kvalitet. 

Nå, men tilbage på sporet: Jeg havde jo fat i "Brødrene Harders italienske køkken" i går, og det gav mig lyst til at lave denne ret. Såre simpel - og det er italienerne mestre i. Få ingredienser, som til gengæld får lov til at udfolde deres smag til fulde. Her var det simpelthen pasta, vendt i lunet rosmarin-smør, masser af friskt kværnet peber, parmesan og et par æg, vendt i som man gør ved Penne alla carbonara.  
En grøntsagssauté ved siden af med ristet bacon i.


Sidste billede er faktisk fra den anden aften, hvor vi på intermistisk vis rykkede ned til vandet sammen med mine svigerforældre og delte aftensmad.Det trænede øje vil bemærke, at det nu er sæson for squash :)
Jeg er ukronet mester i at tilberede denne grøntsag på mindst 521 måder efter en sommer for snart 8 år siden, hvor jeg for første gang havde egen køkkenhave....og satte 5 planter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar