mandag den 8. august 2011

8.8 De første æbler og brombær

De første æbler er drattet ned. Det kommer bag på mig hvert år - allerede?!! Det er både godt og skidt. Sidstnævnte fordi det er ensbetydende med, at sommeren (øh, hvilken?) er ved at gå på hæld. Godt fordi æbler er geniale. Intet mindre. Vi har ikke spist æbler et godt stykke tid, simpelthen for at vente på det, der var på vej. Gamle forfløjne æbler er ikke det samme som at spise et køligt, let skurvet ét fra græsplænen med et par våde strå klistret på hist og her. Godt det samme.
Brombærrene er også lige ved at komme frem, vi er velsignede med den gamle slags med torne ud over det hele, så man virkelig føler sig fortjent til hvert eneste bær, man får i hånden.

Kyllinge-sandwich til aftensmad på nybagt brød med sauterede rødbeder og bønner. Rødbedeblade, kapers, sennep og  mayonnaise oven i hatten.


 Digestive-kiks.
Sqashkage = hverdagskage. På en mandag.
(Og dermed har jeg bevæget mig ud på tynd is, for hvem tør vedkende sig, at man spiser kage på en hverdag? Der må være skæld ud fra mindst 7 sundhedsstyrelser m.v, hvis dette bliver læst af en højerestående instans..)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar