torsdag den 27. oktober 2011

27.10 Vi går ikke til makronerne men derimod butterdejen



En hyldest til englændernes solide tradition indenfor kunsten udi at lave en bundsolid pie. Og det må man sige, at det er. 
Som bekendt havde jeg et intermezzo med en svineskank den anden dag. De lykkelige rester befinder sig under dette sprøde låg sammen med noget af sovsen, der kom ud af at have en svineskank i ovnen med bouillon, øl og urter. 


Foruden sovs og svineskank, vil den nysgerrige også finde engelsk sauce (naturligvis!), småtskårne grøntsager og lidt mere, jeg pt ikke kan huske, fordi jeg til aftenkaffe fik mig en cola med vaniljeis i. Og sådan én har jeg ikke fået siden barndommens fødselsdagsfester, næh jeg har nemlig ikke.  




Nå, lækkert var det. Meget. Mere pie til os.




Salatblade, der gerne ville frem i lyset. Blot er det lidt sparsomt med lige netop det.

2 kommentarer:

  1. Cola-skyer hed det dengang ;-) Smager også godt med Hancock's appelsinvand....

    Kh Lærke

    SvarSlet
  2. Åh ja. Det var sådan! Har aldrig prøvet model-appelsin, men nu skal man jo aldrig sige aldrig...

    SvarSlet