tirsdag den 7. februar 2012

7.2 Sandwich med agurkesalsa

Det er ikke nødvendigvis altid sådan, at den mad man hurtigst kan få skruet sammen, også er det man kommer værst fra start med:



Godt brød, anstændigt pålæg og en hjemmelavet salsa til at binde alt sammen med - og så var der faktisk ikke mere at sige om dén sag!
Eller...det vil sige: 


Salsaen kan du godt få stukket ud, i hvert fald i store træk:


½ agurk (med skræl og kerner) og 1 håndfuld usvovlede abrikoser skæres i meget små tern
Så hakker du 1/4 rødløg og en lille håndfuld basilikumblade fint og blander dette heri
Pres saften af 1 lime og hæld det i blandingen
Tilsæt 2 spsk. koldpresset sesamolie, 1 nip havsalt, og 1 tsk. rørsukker og bland alt godt.


Må gerne trække en times tid, før det bruges i din sandwich


Koldt, sprængt oksebryst vil også gøre sig godt sammen med denne salsa - tilsæt da 1 stor teske friskt revet peberrod og erstat sesamolien med koldpresset rapsolie.

1 kommentar: