Herrerne i huset stod for at lave tortellini til aftensmad- vendt med en cremet sovs af ajvar, fløde og sauterede løg.
Damerne klarede salaten (meget symptomatisk..), der fik en dressing af den hjemmelavede sennep fra forleden, peberrod fra haven, honning fra hjemmevante bier, rapsolie og lidt hvidvinseddike. Den kvikke læser vil naturligvis allerede på nuværende tidspukt have bemærket, at salaten indeholder spirer. Og ja, det er selvfølgelig de små linselus, der endeligt har udviklet sig til perfektion - og så bliver de belønnet ved at blive spist! Livet er hårdt og uretfærdigt...
Et lille kik ned til surdejen - den skummer smukt, men er endnu ikke begyndt at dufte syrligt. Jeg forventer, at den river i næsen som et godt nys, når jeg åbner for den i morgen. Så går der ikke mange dage, før den er klar til at blive brugt.
mmmm sprødt og lækkert - sikke nogle fine spirer - kommer igen til at overveje om man skulle grave bakkerne frem af flyttekassen... meeen væbner mig med tålmodighed til næste sæson og føler mig heldig med at kunne nyde godt af mors spæde ruccola blade fra haven i stedet ;o)
SvarSlet- spirer fra haven er da også bedre!! Spirebakken er jo bare køkkenhave-surrogat indtil den ægte vare kan skaffes :)
SvarSlet