Rabarbermuffins 10-11 stk.
Ingredienser:
2 tsk. bagepulver
1 nip salt
1 æg
2 kandiserede ingefær-knolde
Skal fra 1 øko. Appelsin
Farin på toppen
Fremgangsmåde:
- Bland havregryn, hvedemel, bagepulver og salt sammen i en stor skål.
- Pisk æg og de to slags sukker skummende
- Tilsæt smør, appelsinskal og ingefær og pisk igen.
- Gradvist hælder du mælken og sukkerblandingen op i den store skål, hvor melet og de andre tørre ingredienser befinder sig, imens du vender det hele godt sammen. Vender – ikke pisker.
- Til sidst vender du rabarber og mandler i.
- Drys lidt farin på toppen af hver muffin – det vil give en sprød, karamelliseret skorpe.
- Op i muffin-forme med dejen og bag dem 35 minutter ved 200 grader. Er din ovn lidt mere hidsigt anlagt end min, er 185 grader sandsynligvis nok.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar