tirsdag den 31. maj 2011

31.5 Det kolde bord



Vi fik kold aftensmad; resultatet af køleskabets krinkelkroge, men mindst lige så meget fordi at det primært var et spørgsmål om, at mundene skulle mættes her i huset.

Det var nu slet ikke så tosset;
·        Lyssej med et ”crumble-låg” af brød, parmesan, persille, estragon, olivenolie, salt og peber
·        Avocado most med cremefraiche, fint hakket løg, timian, rucola, citronsaft, salt og peber
·        Radiser fra haven (helt sikkert inficeret med SARS, colibakterier og andre vederstyggeligheder)
·        Kold kartoffelsalat med kidneybønner, tomat og olie-eddikemarinade

Der er nu kommet en opskrift på rabarber-appelsinmarmeladen – klik på den 30.5, hvis du er underlagt horderne af rabarber, der fortsætter med at skyde i vejret her for tiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar