Så er der gang i surdejen for alvor. Disse brød er bagt på hvede-, majs- og grahamsmel og var klar til aftensmaden.
Jeg havde to hjælpere (2½ år og 6 uger) med mig i køkkenet til at klare aftensmaden, så der blev produceret mad i den helt store stil (og ja, hun var sikret, så hun ikke kunne rulle ud!):
- Salat med æble, tomat, persille, hvidløg, rapsolie, flagesalt, æblecidereddike og kværnet peber
- Kalkunlår stegt i ovnen med øl, enebær, estragon*, citronskal, honning, peber og salt - lagt ovenpå gulerødder og løg
- Surdejsbrødene
- Marinaden, som kødet kom til at ligge i
- Den tørrede estragon
Må jeg ikke flytte ind hos dig, Nina??? Mums, hvor I spiser godt ... gid jeg selv havde evner og lyst til den slags ;-)
SvarSletIh, det kan du tro! Men hvad så med de dage, hvor der står øllebrød eller "udefinerbar gryderet" på menuen?! Man må jo tage hele pakken med :0)
SvarSletJeg elsker øllebrød - så den kan du ikke true med ;-)
SvarSlet