tirsdag den 13. september 2011

13.9 Mør oksetyndsteg, dressing med chipotle chili og en besynderlig gulerod

Vi kan lige så godt hoppe ud i det:


Og jeg kommenterer ikke yderligere på dén...

Aftensmaden blev efter det nye princip (øh, hvaf'for et princip, tænker du nok):
  • Oksetyndsteg med pærer og fennikel
  • Kold kartoffelsalat med en dressing af chipotle chili i adobo sauce, sennep, honning, citron og rosmarin




Jo, vi havde gæster.  Så meget kartoffelsalat kan to voksne og en sulten knægt ikke komme igennem. 

- princippet går i al sin enkelhed ud på at spise mere reelt kød, så man har noget ordentligt kød til pålæg senere. Altså ikke at spise mere kød, men vælge kød, så man får noget nemt forærende, som man samtidig kan stå inde for.
- Eller lave en større portion frikadeller...det er selvsamme princip.

Vi køber aldrig vaccumpakkede, skiveskårne pålægstyper, men holder os til økologiske spegepølser, og leverpostejen laver jeg selv. Men når det kommer til variation over temaet "kødpålæg" holder det bare ikke i længden; ej hvor bliver det kedeligt med 2-3 typer.  Det er her, at den reelle steg kommer på bordet! Og jeg har jo lige lavet pickles.....

Næste luns kød må være en røget hamburgerryg af ordentlig kvalitet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar