mandag den 19. september 2011

19.9a Det er godt med planer

...de forpligter nemlig ikke på samme måde som skematiserede målsætninger...ehmn.
Altså; det var bare en måde at omgå det faktum, at jeg ikke nåede til at plukke omtalte hyld i dag. Hvad man ikke når i dag, når man forhåbentlig i morgen!


Der blev gulerødder til overs, så dem skal jeg have blendet i morgen.

- smørristede kanel-croutoner er genialt til mange af efterårets og vinterens desserter - og i tilgift en rar måde at bruge noget delvist kedeligt, daggammelt brød på. Her er det rosinbrød, der giver noget knasende til de bagte æbler/rabarber med stjerneanis.

Fremgangsmåde:
  • Skær brødet i skiver.
  • Smør med et tyndt lag smør og skær dernæst skiverne i tern, blot den størrelse du bedst kan lide.
  • Ristes i ovnen, indtil de er gyldne.
  • Når de er afkølede, kan du hælde dem i et glas og opbevare dem ved stuetemperatur.

- Pæremos i små, praktiske beholdere (tak, Ellen!) til den hastigt voksende unge dame i huset...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar