søndag den 8. januar 2012

7-8.1 Uhørt cremet is af hvid chokolade, fløde og passionsfrugt



Husker du nytårsaften?


Der var noget med en dessert, som kunne lidt mere end sit fadervor. Noget med en hvid chokoladesauce med passionsfrugt, som var blevet frosset - men nu altså genopstået i bedste H.C. Andersen-stil i et endnu bedre format :


hvid chokoladeis med passionsfrugt

Her ser du et billede af en is, som end ikke ejer begreb om hvad det vil sige at være pindet, krystalliseret eller på nogen anden måde eje et gen, der gør den uindtagende. 

God som sauce? Jeps. Helt bestemt. 

God som is??? 
Ja ja ja ja ja ja ja!!!!



Endnu et billede?! 
Hmnjae..... der var jo også to datoer for dette indlæg. Når jeg nu har skamrost isen til uanede højder, er det vel på sin plads at servere den to dage i træk..  
Sidste billede viser desuden en rest af mango-isen - også fra nytårsaften.

Der kommer en samlet opskrift i morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar