mandag den 9. januar 2012

9.1 Nu skal man jo ikke.....

falde for fristelsen og vride en masse løstgående snak af sig om at slå en for stor dej op..men det var lige før:

Grov brøddej med masser af rugmel og havregrød
Bemærk, at dejen "lækker" olie: hvis du vil bruge olie i en brøddej, så lad være med at ælte det med i dejen; det hæmmer dejens evne til at hæve. Fordel i stedet olien henover dejen (brug enten hænderne eller en pensel), når du sætter den til at hæve. For det første får du ikke en tør skorpe under hævning, for det andet er den let at bearbejde og ælte, når du går videre til næste skridt. 


Groft brød uden frygt for at støde ind i ovnens loft


Endnu en gang tid til müslistænger - klik for opskrift her



Müslibarrer




- og så skal du nok få den opskrift på desserten fra nytårsaften - i morgen. Helt bestemt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar